De Klussenier Erik van Dorp
De Klussenier Erik van Dorp

Leidsemeerstraat 4
2158 MK Buitenkaag

Dien uw offerte-aanvraag in   

0252 68 08 38
06 1413 6377
e.vandorp@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 34263392

Even voorstellen

Mijn naam is Erik van Dorp, in maart 2007 ben ik mijn eigen klusbedrijf gestart onder de vlag van De Klussenier. Voor de hele Bollenstreek, Haarlemmermeer en wijde omgeving ben ik beschikbaar voor alle verbouwingen in en rond uw woning.

De afgelopen jaren heb ik vele verbouwingen gerealiseerd en een mooie klantenkring opgebouwd. Door mijn jarenlange ervaring met klussen en verbouwen leveren de meeste werkzaamheden mij geen verrassingen meer op.

U kunt bij mij terecht voor alle werkzaamheden in en om uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schilderwerk, het plaatsen van keukens, zolderverbouwingen, isolatie, stucwerk, timmerwerk, sanitair, elektra en tuinaanleg. Maar ook het plaatsen van kunststof kozijnen is een belangrijke bedrijfsactiviteit. Ik werk met kozijnen van gerenommeerde merken. Fraaie kozijnen met de “ looks van hout” in alle soorten en maten.

Dit geldt ook voor het plaatsen van dakkapellen. Daarbij kan de keus worden gemaakt tussen prefab dakkapellen en ter plaatse opgebouwde dakkapellen. En als het gaat om zonne-energie adviseer ik u graag over de mogelijkheden in uw situatie. Tevens verzorg ik de levering en de montage van de panelen. En dit alles voor een mooie prijs.

Als officiële montagepartner van de dakvensterfabrikant VELUX heb ik veel ervaring opgedaan met het plaatsen van dakvensters, lichtkoepels en daglichtsystemen. De afgelopen jaren heb ik vele honderden vensters geplaatst. Voor goed advies op dat gebied kunt u bij mij terecht. Door grote routine en de juiste inkoopkanalen kan ik de vensters en systemen voor interessante prijzen aanbieden!

Wilt u uw aanbouw, garage dak of carport voorzien van dakbedekking? Voor de traditionele bitumen dakbedekkingen maar ook voor de zeer duurzame rubberen EPDM dakbedekking (wordt zonder branden aangebracht) kunt u bij mij terecht. EPDM kan overigens op ieder soort dak worden geplakt. Daarnaast kan ik ook de renovatie en isolatie van uw pannendak verzorgen.

Ook voor een nieuwe badkamer of een nieuw toilet bent u bij mij aan het goede adres. Budget badkamers, zeer luxe badkamers, aanpassingen in de badkamer, het kan allemaal. Ik kan met u meedenken en eventueel kan ik met u meegaan naar professionele toonzalen om materialen uit te zoeken. Uiteraard verzorg ik de professionele uitvoering en afwerking van uw nieuwe badkamer.

U kunt voor de hierboven genoemde zaken maar ook voor eenvoudige zaken als het ophangen van een lamp of schilderij, altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor informatie kunt u mij mailen of telefonisch contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
De Klussenier Erik van Dorp

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...